(76 ) pa di ti je pamet bila, kaj nisi gledo ovaj broj?
nema ti to veze, ako će te sjebat, sjebat će te bez obzira na rating i feedback broj
znao sam kupovat i od prodavača koji imaju 0 feedback-a i sve je uredno stizalo, a i da me ide prcat plaćeno je paypal-on i novac je osiguran
sva sreća pa je teta sa carine bila uljudna i izašla mu je u sustret jer bi na preuzimanju preuzeo pločicu na koji bi platio porez
i ovako se vraća o trošak prodavača a po tracking # će se vidjet da je paket vraćen i koliko znam, u opisu u trackingu bi moralo pisat da nije stigao proizvod koji je naručen i za koji je priložen račun
imo je 48 kad sam kupio mob
100posto je ali sve španjolci nema nikog izvana
ja cu bit prvi haha
nemoj mu udarit negativan komentar do zadnjeg dana i onda ga opali sa prijavom ebay-u
da ne prevodim na naški evo sistema
Go to ebay.com and roll over on "Help". Then click on "Contact Us", sign in, and select "Listing Violations". Select a subtopic, select a sub-subtopic, and select "Email Us", or choose a help topic. a evo kako je prošao neki lik
I'm not new to eBay but I'm not sure how to do this. I bought an item (a cover to protect the top of my laptop) on eBay from a Power Seller with something like 99.8% positive feedback. The item specs said the cover was coming from Canada. After I used Buy It Now, about 2 days later I got a message from the seller saying, in broken English, that the package had been shipped via air mail and should arrive in about 2 weeks. I responded and asked why it would take so long if it was only coming from Canada. The seller said that the item actually has to ship from their warehouse in Hong Kong, then to the store in Canada, then to me.