Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ovo je po meni najgori bozic,mislim meni je bilo dobro ija sam i pija al taj osjećaj božića je falija,to je više kao imat kad ti gosti dodju doma,izgubila je se čar božića postalo je sve samo papilova,troduplo manje ukrasa ljudima na prozorima i na kuci,nema više dice s petardama po ulici,nema onaj miris kolača i sarma priko po grada,sad je sve samo Božić koji slavimo ko kršćani i za svoje najbliže al prije je to bilo daleko bolje,vedrije,ljudi su bili sretniji,vremena su bila bolja,al djava odnja kukanje ..SRETAN VAM BOŽIĆ SVIMA,PUNO SREĆE ZDRAVLJA SVIMA,NEK VAM SE ISPUNE ŽELJE U NADOLAZEĆOJ GODINI!
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Kako je Grinch ukrao božić? smijali smo se na taj film ima par godina,al izgleda da je Grinch živ i za*eba nas je zesce
nova se slavi u splitu, a sto ces, splitsko stanje uma, to su te godine...a bozic sam docekao u dobokom snu ocito... jbg, treba raditi da imam za dijele kupiti, a to sve ostavi traga...
Božić je poprilično "izgubljen".. jedino što me veseli je kad napravimo ovakve jaslice
Citat: zemo323 - 26 Prosinac, 2013, 10:47:07Božić je poprilično "izgubljen".. jedino što me veseli je kad napravimo ovakve jaslice Dobre su ti ove jaslice Šteta kaj nisi prije okačio sliku da ih kopiram,kakva je ovo podloga,sir,i jel još kaj ispod toga?
Citat: sule - 20 Prosinac, 2013, 15:32:06Proslava vec danas pocinje ( naravno uz razne opijate ) Želja javi se nekad za gangam btw još uvijek imam onaj broj sa dvesta tri!
Proslava vec danas pocinje ( naravno uz razne opijate )
Jel si pao pored motora i počeo vikati; Treba mi ulica, treba mi staza, treba mi svjetlo ?