Nemoj i ti molin te, povuka ga je za rame i isti sekund maka ruku, na sta bi gotovo svaki igrac reagira tako da bi se 'bacia'. Sudac nije bia u tilu freda pa da osjeti koliko ga je jako povuka, nego je vidia da mu je ruka bila na ramenu, druga oko pasa i to je penal..
Olicevo simuliranje zato niko ne spominje koje je za cisti zuti.
Za neymara su trazili crveni za lakat, a kad je srna lakton opalia luiza onda svi sutimo.
Ocit prekrsaj olic na cesaru, mi okrenemo da je sudac sudia ruku i onda je naravno SUDAC kriv.
Da ne prican jos o zutima koje smo tribali dobit vec u prvome poluvremenu.
Bili su bolji i gotovo. Imali su bolji pregled igre, nisu se preseravali, imali su brzinu, nisu gubili balun nepotrebno.
Cinjenica je da nasih pola igraca nije igralo svoju pravu poziciju, plus cinjenica da u momcadi nemamo defanzivnog veznog, osim vukojevica koji je na klupi, da je olic igra na poziciji livog beka kad smo se branili(samo zato je i igra je se jedino od njega moze trazit toliko kretanja), jer ga vrsaljko sam ne moze pokrivat iz razloga sta nikad nije ni igra lijevog beka. Kovacic nije klasicna poluspica, brozovic je rupa, a i on je defanzivnog veznog kasnije igra.
Ima tu puno problema, a sudac je zadnji koga treba krivit. Al jbg mi smo takav narod.