ne inzinjeru,pojasni mi.
Jel vidim ja to neki sarkazam
Onda ga lijepo kupi pa budi sretan...sta da ti kazem. Ako te bude dobro sluzio ja cu biti sretan zbog tebe
ako neznate nemojte bauljat bezveze... stric je imao trojku VR6 koja još dan danas vozi bez problema uz redovito održavanje (ulja,
E to majstore, to volim cuti, frend je imao,stric je imao, mata tata je imao, ili pricao najbolji frend na kavi, ali on se kuzi jer on je isto imao... i to ono upad, sta baljezgate svi, moj stric je imao
Radi tu jedan krkan samnom, koji je doktor za sve, sa trogodisnjom skolom naravno, u sve se kuzi,od kvantne fizike,automobila, motora, sportskog profesinalizma,nuticionizma, građevine, prava...svima u firmi drzi lekcije o autima, motorima, a ne zna sta ima pod poklopcem svog auta...htio se sa mnom kladiti u auto, pa je popusio...steta da nismo ugovor sastavili
I ne jebe to njega sta je glup...i kuzi da je glup, jer da ne kuzi to onda ne bi bio problem
Nije ni kadjo los ako ga garaziras 12mj. u godini, svakih 10 g. restaurirras i sl...
Ja sam imao Win Millenium prije 12g., jedan od <10% koji su sljakali bez greske, i sta sad svi vi baljezgate i pravite se pametni i inzenjeri kad sam ga ja imao i meni je super sljakao, i ne moj frend, nego ja...hmmm inzenjeri i veliki programeri