kakve ti probleme sa svojim mozgom imaš sixpack??? .. ajd od sad lijepo zaobiđi mene i moje postove jer nisi adekvatan za rasprave samnom, hvala
Jucer me nije bilo, bi sam na elektro-šok terapiji...neuroni mi slabo percipiraju glupost i zatucanost koja vlada nasim HR mentalitetom
To je poluproizvod, kao i alfin ts16v, i najgore jest ako je nesto opcepoznata stvar, pa se javi netko uvjeren da tome bas nije tako jer se eto bas njemu ili njegovu stricu nije nista desilo...i savjet jest ako bas ne mora, bolje izbjec, bar ja ne vidim razlog ZA... I nisi rekao kolko je taj tvoj stric tada zaradjivao?
Masina je sklonija pregrijavanju radi takve konstrukcije, ne dao bog da ti se pregrije, pogotovo sta redovito gubi vodu (uvijek neko crijevo pusta), problemi sa uvijanjem glave (opet radi konstrukcije) ...Jako skupo odrzavanje, nadam se da si pitao susjeda kolko ulja ide u njega i na kolko ga mjenja, kolko kosta manji a kolko veliki servis itd (nemaju svi garazu, alata, znanja ili slobodnog vremena)... Pretpostavljam da nisi jer ne bis lupao gluposti,neg malo razmislio o svemu (pricamo o VR6)...A gdje je tu potrosnja i rega... I jos sve to zapakirano u sasiju golfa D
Sve u svemu nije los motor, ne mora znacit da ce netko imat probleme, al posto pricamo o SAVJETU, on jest da ga je bolje zaobici, puno je tih sitnica i dosta je osjetljiv motor, a kad je masina osjetljiva (kao npr bravo hgt) nikad ne znas gdje ce probiti, pogotovo sta masina ima i ccm i hp pa joj se voli mast izvaditi, a sve je to na kraju polovno... Reci mi jel bis ti kupio taj auto da ti ga stric ponudi za cijenu tvog brava i da ti sredi neki bonus za osiguranje? Bas me zanima?