do danas nisam nikad razmišljao o bivšim curama (al baš curama ne o prolaznima radodajkama), no kad sam jednu od njih vidio u novinama zapitao sam se šta je sa ostalima
naravno, nećemo ih imenovat da se nebi mislilo nešto krivo
trenutno imam jednu sa kojom sam vezan kako na papiru tako i pred onim gore i uživam sa njome više od 3 godine i sa malim darom kojeg mi je dala prije 14 mjeseci
naime ova zadnja koja je u novinama je dok smo bili zajedno studirala hrvatski jezik i još nešto, da bi ju danas vidio kao učiteljicu u jednoj osnovoj školi
imam neke i na fejsu sa kojima nisam komunicirao još od izlaska iz vojske kad je trebalo najviše inspiracije putem ženskih glasova (čitaj glasanja) u usamljenim zimskim stražarskim kućicama
od tih fejserica, jedna je i dalje gdje je bila, preko ljeta sezonski posao na lokaciji gdje smo se i sreli, način života - svake sezone druga prangija i životari se
prije nje je bila jedna kovrčava bucka konobarica, sad je u kanadi
bila je i jedna frizerka, koja je dan danas frizerka i čini mi se da sada ima svoj salon
sjećam se i jedne koja je bila upečatljiva jer je pao BJ sa pirsingom, sa njome nije dugo trajalo al je bilo upečatljivo, sad ima svoj tattoo & pirs studio
prije nekih 10ak godina je ostala jedna koja mi je ostavila ožiljak, ali na glavi ne u srcu ili kako se to već kaže - naime čekao sam malu da mi da i kad mi je najavila da ću dobit, otišao sam sa pajdašima to proslavit uz 2L rakinđole, naravno kad smo se našli ja sašiven da me ni zemlja nebi htjela i popušim bocu jamnice o glavu, od toga dana ju nisam vidio.... baš me zanima čime se sad bavi
nisam bio neki ševac u mladosti ali je bilo riba u ribnjaku, naravno bilo je tu još nekih ali nisu osavile neki dojam da bi bile spomenute
podijelite i vi vaše bivše, jer kako žene kažu, muškarci su babe