Samo da se nadovežem na temu.. Naravno da čete vidjeti da je novi datum, što se tiče svih koji bi probali raditi u a1 direct ili sada tisak mogu probati slobodno ali , moj Vam je savjet da izbjegnete u širokom luku, ako možete naravno..Ne znam odakle bih počeo jer se spremam već dulje vremena napisati ISTINU kako je raditi u A1 ali nikako nači vremena.. Pa hajmo ispočetka, ako počnete raditi tj. ako Vam treba posao oni Vam obećaju da čete imati prvi mjesec malu plaču (dostavljač 4) nakon toga Vam se plača penje (na dostavljača 3).. Naravno ništa od toga to je samo patka osim ako se ne izborite za sebe prijeteći im otkazom, ali samo ako ste dobar radnik iako i ni tako baš nećete proći najbolje, jer će Vas iskorištavati kao stoku, a i gore. Prvo dijelite novine i to kada dođu , npr. vi morate biti u firmi oko 2.00 Am sa time da skoro svaka zona traje 3.30 h , ali ako je več znate napamet, sa time da ako novine kasne gospodin piše od kada su novine došle i tako Vam vodi sate a ne od kada ste vi došli u firmu, tako da Vam tu i umetnu letke za dijeliti preko dana, jedan dečko je napisao da mu je brat radio i da su ga zvali non stop i to je točno ako se ne javite onda Vam seru zašto se ne javljate makar bilo to u 3.00 pm ili 8.00 navečer nema veze za njih morate biti uvijek na raspolaganju,, Čisto izrabljivanje, samo mislim da kada bi inspekcija saznala kako todorič vodi svoje firme mislim da više ne bi dobijao poticaje od HRVATSKE za pomoć, ali to je več druga strana priče. slobodne dane nemate jer uvijek trebaju odmor dečki i cure koje duže rade a nikako nemaju zamjenu da se malo odmore, pa Vas i tu iskorištavaju dok fizički ali i psihički ne puknete e, onda se smiluju i daju Vam 2 dana sloboodno.. ljudi sa kojima radite su največa stoka, svaka čast izuzecima ima ih ali malo , morate čuvati svoje novine koje ste dobili za dijeliti kao oko u glavu jer ako Vam ukradu a desi se svako toliko nemate za dati Pretplatniku, i onda ajmo kupnja od svojih para jer kada zovete firmu šefovi spavaju i boli ih đon a ovi tkzv.špediteri samo Vam kažu dase snađeš jer da novina nema itd.. uglavnom čovijek koji je radio tamo dulje od 6 mjeseci mogao bi napisati knjigu o toj firmi i šefovima koja su to stoka i gamad, i ta firma je samo čisto izrabljivanje radnika i ništa više, znam da nema posla svjestan sam i sam situaciije u lijepoj nam našoj ali nema teoretske šanse da bih se Ikada ali Ikada više vratio u tu firmu, barem ne pod tom upravom a to su največi levati koji postoje, kad je sanader mala beba za njih, a što se tiče plače obečaju Vam jedno a svaki mjesec Vam uredno skinu 300kn.. kada ih pitate zašto , odgovor je : a nije to do nas to obračunavaju u ZG-u. Nadam se da sam Vam dočarao kako je to raditi u toj odvratnoj firmi, jer to je samo mali dijelić kako se ponašaju i kako je stanje u toj firmi.. Znači prva plača nije 2,800 kako je netko napisao nego 2500 tako vam kažu, dobijete 2.300 , 2,200 a ako Vam je dignu na veču poziciju tj 3.000 kn onda Vam je 2.700 kn, tko god kaže da nije LAŽE.. jer ima ih i takvih koji lažu o plaći..kažem veče gamadi i iskkorištavanja u životu nisam vidio a promijenio sam firmi i firmi prije dok je bilo posla.. Sada sam rađe doma nego da budem u toj firmi... NAŽALOST ..