Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
....je killer je slagao .....kako znaš
Citat: 156 sp1 rosso - 31 Listopad, 2013, 18:28:49....je killer je slagao .....kako znaš Družimo se svakodnevno po nekoliko puta,puno je to kava i pametovanja.
Citat: Jurich - 30 Listopad, 2013, 11:28:13samo promini gume i to je to .......misliš radi njihove kvalitete ili starosti ....ili oboje prvenstveno zbog kvalitete a pogotovo mogu misliti kakve su sad nakon 5 godina...vjeruj mi promini ih da nebi zažalija kao i ja
samo promini gume i to je to
oho kolega, sada tek vidio da imaš novu jurilicu, sretno sa vožnjom
Super izgleda spuh,izgledom podsjeća na yasuni,koliko je jak neznam,al ovak na oko bi reko da je jači od zx-ra i da bi trebao bolje ići s njim
Citat: marinjo - 01 Studeni, 2013, 09:23:56oho kolega, sada tek vidio da imaš novu jurilicu, sretno sa vožnjom da imam i dobar je ,ali se Derbija sjetim i žao mi je što sam ga morao prodati. One priče sa Derbijem i plastikama ovo,ono gluposti ....Derbi je super....vozljiviji od Runnera ....nisu to neke razlike,ali ja kao vozač početnik to osjetim Jurich gume su sljedeća investicija hvala na savjetu
uzmi Dunlop scootsmart super guma
.....stavio sam prednje 2,0 zadnje 2,2 .....ide još malo bolje
Citat: 156 sp1 rosso - 01 Studeni, 2013, 12:22:30.....stavio sam prednje 2,0 zadnje 2,2 .....ide još malo bolje Danas mi "ubojica" kaže da imaš skoro 2 m i debelo preko 80 kg tako da bi još trebao napumpati gume jer ovo je za std. muškarca cca 175 cm i max 80 kg.Prednja 2,1 a zadnja 2.3 - 2.4
Citat: marinjo - 01 Studeni, 2013, 12:32:11uzmi Dunlop scootsmart super guma michelin power pure....mislim da ću se između ta dva proizvoda za jedan odlučiti
Nisi falija za gumu i pola foruma ce ti to potvrdit,ja je imam od 3 miseca,drze odlicno,zadnja mi se trosi malo haha ipak bb radi svoje ali guma za 5 i motor ti je odlican svida mi se