skuzio sam da je firebird tek kad sam napisao, tj nisam skontao da pisem GTO
nije mi problem slikat nego neznam kako ću prebacit slike.inače moj je 77 godište ali od 70-81 su svi 2. gen. tako da paše maska sa tog gore i to mi je u planu,a štopovi i zadnje stakle je ljepše kod ovog tako da sam to planirano kupio.u njemu je 6.6L big block i ručni mjenjač,a na mašini je jedino edelbrock karburator i kanali usisa i ispuha su šireni i polirani kao i ventili i kompresijski prostor,a kod ovakvih robusnih mašina svaka pi*darija diže konjske snage.u planu mi je 500ks +/- atmosferski da ostane,a pa dalje ću vidit.od ostalog je sportski ovjes novi,naprijed klješta i natrag bubnjevi novi kao i pakne.na motoru su od strane bivšeg vlasnika stavljene nove košuljice,klipovi i sve ostalo mehanički u motoru je remontovano,a najljepši detalj jesu kotači koji su natrag 295/50 R15,a naprijed 255/50 R15 naravno kromirani ali vrijeme je napravilo svoje pa ih treba obrusit ispolirat i opet kromirat.najveći problem mi je što sam se rastrošio i sad želim rabljene dijelove nać dakle cijeli prednji kraj sa ovog gore,a novi zamjenski dijelovi ne dolaze u obzir barem ne zasad.bitno mi je samo za mehaniku da je sve novo,a za lim se nema,a treba ga još kompletno brusit varit i kitovat,kupit neke pi*darije kao što su kaparazvodnika, gume oko vrata i slično.ali uopće me nije briga jer otkad je taj auto kod mene osmijeh na licu je svaki put kad ga vidim.ovako nešto nema cijene.