I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Trebao bi ja onda svoj izmjeriti a imam clia 182 cup, mapiran, ispuh miltek, usisna portana. težina 1035kg. Baca oko 196 konja na radilici.
stari imas motor iz engleza 1,8 c4 usisna prame dolje a u papirima ti moze bit a2 b 16 malo sam pre dugo u hondam i suzukijima tak da sve to stoji ide to grdo fest nema te nikakav clio taj auto ide oko 13.5 u toj sasiji a to je hu ha clo rs 14.5 dobar ako... 402 pricam
Ti odgovara okolica ZG, točnije Jakovlje?Dobar majstor, meni servisira auto. Mali i veliki servis radio kod njega, dpf mi sarafio itd.Nikad problema i prezadovoljan, a cijene prihvatljive!Ako hoćeš šaljem ti broj na PM.
Citat: andy - 17 Siječanj, 2019, 20:01:25Ti odgovara okolica ZG, točnije Jakovlje?Dobar majstor, meni servisira auto. Mali i veliki servis radio kod njega, dpf mi sarafio itd.Nikad problema i prezadovoljan, a cijene prihvatljive!Ako hoćeš šaljem ti broj na PM.Frend mi je preporučio isto, ali kaže mi da je jako teško doći do dečka, da je u gužvi stalno. Može broj, dapače.
Citat: nrgmc2-tuning - 17 Siječanj, 2019, 17:45:49Trebao bi ja onda svoj izmjeriti a imam clia 182 cup, mapiran, ispuh miltek, usisna portana. težina 1035kg. Baca oko 196 konja na radilici. Taj lik koji je slagao prije tebe se malo razbacuje s brojkama,usisna je ono kaj svi rade na tom motoru,jer se ne slaze sa usisom u glavi.Ispuh ajd dobije se nekaj i remap na atmosfercu je samo mala prilagodba i dobije se mizerija 5-10ks.Uostalom sve i jedan sport ima 20-25ks manje od deklariranog.Al ak te to veseli onda ima 196ks.Snimi jedan 0-160km/h...Aprilia top-volio bi vidjet tog clia koji ide 14.5,bilo 172,182,197 ili 200
Hoce netko kupit Sierru?
Jednostavno tablu dole i gass...ak su brzi nisu luđi
Citat: Danijel4x4 - 24 Siječanj, 2019, 10:55:50Hoce netko kupit Sierru? Daj stavi neki video te mocne Sierre da vidimo kako kolje ubija!Sent from my iPhone using Tapatalk
Jel to da se nitko nece vozit s tobom govori nesto o tebi ili autu?