Ovako imam jedan problem i sve pokuso i nisam ga rjesio,google sam iscito mah sve sto sam naso o tome i nista opet ...
Problem je u sljedecem,znaci nije bitno koji server udjem da igram i kad uzmem m4,ak ili mp5 i kad pucam ,puska mi opuca tri metka pa stane pa opet 3,4 pa stane pa 2 pa stane ,tj izlete 3,4 metka i onda bukvalno ne izlate sljedeca 3,4 preskoci ali metci nestanu iz okvira.Znaci nema pravila evo udjem sad an server bilo koji i oke puca,udjem kroz 15 minuta ne radi normalno,ili lupam 3,4 dana je oke ,pa 7 nije oke.Prevrno sam google komplet vezi toga i nisam naso nikakvo rjesenje osim veoma malo slucaja kojima se isto to desava ali niko nije rjesio problem.Znaci ovo nije klasicni bug kao sto se desava na win 7 ili novijim misevim pa instaliras Rinput i to je to.Pokuso sam instalirat ponovo Cs,drivere sve ponovo,Windows ponovo pokuso,mah sve,rates su oke ,pokuso sam i GUI stavit neki tipa fnatic mah sve sam probo i isto.Trazio odgovore od dosta ljudi i niko ne zna rjesenje ,kazem na citavom google sam naso samo par slucajeva isti kao u mene i niko nema rjesenja ....Ako iko zna sta da pokusam ili kako da rjesim problem,neka pise ,poludit cu ...sad radi oke ,ali vcrs kad ne bude npr snimit cu video i upload ...