ocito nisi sve procitao, ajde da rezimiram da se jos netko nebi zabunio
ukupno sam presao oko 300km, krenuo sam od kuce, na negdje trecini puta sam nalio 10km tj 40kn, stalo bi jos , ali mi se nije dalo vuci kovanice jer mi ispadaju i zivcira me to, znaci falila je crtica na indikatoru odmah na tankanju, otisao sam u cavtat po gianellija, vozili smo se svugdje, grad i uzbrdice jebene prema njemu i po gradu, ganjali se malo, uglavnom 125-130km i do CEPA je stalo 4l ravno ( uzmi u obzir da nije bio pun kad sam u neumu tocio i resetirao sat)
i nakon toga tocenja do cepa sam njega jos 10ak kilometara vozio kuci, i vracao se u Opuzen, u Komarnoj se tocno bilo 100.5 km kad je nakratko nestala 3 crtica od vrha, pa se nakratko pojavila i nestala, dosao sam u opuzen sa eto kilometrazom na toj gornjoj slici, i prema svemu bi ovakvo stanje crtica trebalo biti do 130-135km, ali posto je kisa, neznam hocu li se sutra voziti, pa kad budem bas cu naliti do cepa da provjerim koliko je potrosio zapravo u toj kilometrazi
gianelli bilo je i vise po gradu jer smo se i po gruzu vozali po kaficima i na motorijadu i do frenda ti .. ali sasvim nebitno..
lijepo dodji nekako busom do mene i idemo skupa na srki