Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Uf kaj si ga raširil kaj si zaspal s bijaksom u ruci?
Znaci,piaggio je masina,karb je weber 18 0M,iskreno,jako malo je tu otvorene voznje,i vozim onako vecinom pun gas kocnica,sto se airboxa tice,seriski je,nije red sponge,i dizna nije mjenjana kad je auspuh,ostala je seriska
Filter sam oprao prije 2 dana i nauljio ga,pa zato mi se i cini velika potrosnja,jer tu vecina likova pise da s base kitovima netrosi preko 5l Pa i nije,onako kao tamnija od boje cigle,al ni nezz tocno,jer nisam bas zagledao u to,to wsam ima 3 mjeseca s majstorom radio
i mene bi to zanimalo, nateravanja po gradu popije 6 litara,otvorene voznje 4.2 s tim da se vozim po satu 60-70 sa minimalnim gasom. karb seriala dell 12 glavna dizna 78, ler dizna 40, red spuzva, leo vince rr. ima li tu pomoci ( mina ac )
za taj setup imas preveliku diznu.. obicno kad se stavlja samo auspuh dovoljna je dizna 64...
Mrgood ta dizna 78 je serijska na karbu 12 na mina ac makini iz te godine,skuter je kupljen s blokadama,nikad skidan karb ni deklo i boja svječice mu je ja bi reko idealna al troši ko tanker