Ko je taj na slici ?
mario
Ako je tako kako si reka onda si dobro ozracia.. cekaj zimu pa vidi stanje
oćeš reć da je onda normalno da ide u vožnji i preko pola malo ipak je onak najtopliji dan u godni, možda je jednostavno malo tromija ćukica pa mi nakon malo stajanja na semaforu se kasnije digne malo, jer sam baš danas promatrao, kad stanem još uvjek pada lagano temp od vožnje a kasnije u vožnji se počne dizat cajger od stajanja na mjestu i onda tek nakon pol minute-minutu opet spušta kako se hladi u vožnji,
al svejedno i u dužoj vožnji bez stajanja zna bit lagano preko pola, ne baš u onim točkicama al sigurno jedno 2mm iznad pola
samo još nisam primjetio ovo ljeto da mi se upalio ventilator, to sam doživio samo jednom prošle godine
ne znam jel bi opće onda pokušavao stavit tu diznu šta sam kupio sad 91 sa redsponđom, ili šta?
da probam stavit serisku spužvu s tom diznom drugi tjedan kad dođe u moto mondo
primjetio sam da mi je igla malo bila spigana to sam sad izravnao, ne znam jel ima veze s tim, ali od onda, ujutro kad upalim, malo duže(jedno 5km) motor onak ne prima gas kak bi trebo, odnosno ko da mu duže treba da se zagrije, ili je to jednostavno do svježijeg jutra, jer se nisam inače vozio tako rano, sad sam počeo ić na poso s njim u 7 ujutro a dosta je svježe onda
Dodatak
sad me onaj lik splašio šta mu se zblokriala čeljust pa me zanima
http://www.scooter-center.com/search?query=Brake+caliper+repair+kit+ovo nije navedeno da paše na sp nego za neke vespe, grimeca, al po izgledu mi je dost slično za zadnju čeljust
a nema kao baš za spa
a ovo je valjda za prednju, samo opet ne znam jel za moju jel ima 2 verzije, al po broju šasije paše samo ne znam jel naknadno mjenjana čeljust s vilicom il nešto
šta mislite vi o tome