E ovako, na ovom prvom videu prvo na startu se vidi o cemu se radi on povuce i onda promijeni zvuk(i isto kao blokada kod auta nesto prekida uglavnom cuje se na videu sve) i prestane dalje ubrzavat pa moram pustit gas pa ponovo dat dok on ne krene.
Kasnije u voznji ne prelazi 9000 obrtaja, tamo oko 75 se ponasa slicno kao kad nestane goriva u karb na trenutak prestane vuc, i tako ce stalno prekidat dok mu mlao ne pustim gas.( da napomenem ne vozim na punom gasu znaci mozda ima jos 1/4 gasa)
PRVI VIDEO:
A na ovom drugom videu snimao sam par puta start da se bolje vidi kako se ponasa, i jos nesto nakon prvog starta kad sam stao obrtaji su stali na preko 2000 i nece da spanu, pa moram dat malo gasa i ona padaju al sporo.To mi se stalno desava kad nakon voznje stanem.Na prva dva starta krecem sa pola gasa kao i uvijek a na zadnjem startu sam dao puni gas mada nema razlike.
DRUGI VIDEO:
I jos nesto da napisem, airbox mi je uvijek mastan.Dizna mi je 60 nema limica, za iglu ne znam gdje je mada mislim da je na pravom mjestu jer nije nikad nista dirano oko karb od kako je dosao sa servisa kada su skidane blokade.
CDI jos nisam nigdje uspio nac jbg, oko mene nigjde piaggio masine da neko hoce dat da isprobam, nit ima kakv majstor da odem do njega da probam svi kazu mozemo nabavit, a ja necu da bacam pare dzaba.Mozda i nije do njega pa sam zato snimio ova 2 nova videa da se to bolje vidi.