Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 20 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: dino73n - 03 Svibanj, 2020, 21:48:39Citat: sttipe - 03 Svibanj, 2020, 21:24:08Yamaha x max 250, jel se prodaju djelovi za reparaturu alnasera, (neki set) ili se mora uzet drugi alnaser? Ne znam jesu samo četkice, one su 90%,(kuckanje drškom je vratilo paljenje u normalu), a u kakvom stanju je ostalo unutra, ne znam.Taj skuter mi je osnovno prevozilo, pa ne bi da leži rastavljen, ali bi rješija četkice, jer mi neće upalit di mi to najmanje bude tribalo..Otvori anlaser i vidi na cemu si. Cetkice se uvijek daju prilagoditi i kad nema orginalnih. Kupis neke vece i brusnim papirom ih dovedes na željenu mjeru. Sent from my Mate10pro using TapatalkProBaš sam to želija izbjeć, rastavit jedinu mogučnost paljenja skutera, pa tek onda tražit šta ću stavit unutra, tek tad nabavljat četkice, pješke, i kad nađem, i pitat se jel tvrdo, i oće li iskopat pločice na rotoru, ili je meko, pa ću minjat za godinu opet...Nazvat ću sutra Yamahu, i pitat šta imaju, pa ću vidit, jer kako vidim ne gine mi možda ni rastavljanje bez djelova za sastavit...Jesam li paranoičan kod odabira četkica, ili su one stvarno sve iste?
Citat: sttipe - 03 Svibanj, 2020, 21:24:08Yamaha x max 250, jel se prodaju djelovi za reparaturu alnasera, (neki set) ili se mora uzet drugi alnaser? Ne znam jesu samo četkice, one su 90%,(kuckanje drškom je vratilo paljenje u normalu), a u kakvom stanju je ostalo unutra, ne znam.Taj skuter mi je osnovno prevozilo, pa ne bi da leži rastavljen, ali bi rješija četkice, jer mi neće upalit di mi to najmanje bude tribalo..Otvori anlaser i vidi na cemu si. Cetkice se uvijek daju prilagoditi i kad nema orginalnih. Kupis neke vece i brusnim papirom ih dovedes na željenu mjeru. Sent from my Mate10pro using TapatalkPro
Yamaha x max 250, jel se prodaju djelovi za reparaturu alnasera, (neki set) ili se mora uzet drugi alnaser? Ne znam jesu samo četkice, one su 90%,(kuckanje drškom je vratilo paljenje u normalu), a u kakvom stanju je ostalo unutra, ne znam.Taj skuter mi je osnovno prevozilo, pa ne bi da leži rastavljen, ali bi rješija četkice, jer mi neće upalit di mi to najmanje bude tribalo..
Aha. Gugla sam, mislim da im je to ovo. http://www.valvoline.com.hr/rubrika/36/Ulja-za-2-taktne-motore/181/Motorcycle-Oil-2TZbilja nigdi ne piše, totalno bedasto... al za ovo u plavom pakovanju na ovoj stranici su naveli da je polu sintetika.Jel preporucljivo ako je mineralno vozit s njim 70 CCM AC kit? Ili da dospem uz mjesalicu još "kap" u rezervar...
Moze li neki okvirni broj koliko bi otprilike mogle jos trajat lamelice?
Durat ce. Meni ne izgledaju nesto potrosene
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!