Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 9 Gostiju pregledava ovu temu.
Ja sam sipao destiliranu vodu i nakon dva dana je posmedila
ma i da vozis bez termostata nis ti nece bit, ja vozim bez njega vec godinama na polini sportu i nikad problema, cak i ono zagrijavanja motora prije voznje neradim
Citat: PchelaUbica - 22 Kolovoz, 2018, 13:51:49Ja sam sipao destiliranu vodu i nakon dva dana je posmedilaTekućine se ne sipaju,pijesak se sipa A ja sam cuo da se sipa destilirana voda ili antifriz. Pa kako to radi sa pijeskom?
Citat: Lezz22 - 22 Kolovoz, 2018, 16:05:53ma i da vozis bez termostata nis ti nece bit, ja vozim bez njega vec godinama na polini sportu i nikad problema, cak i ono zagrijavanja motora prije voznje neradim Hahha mora da su budale oni koji su to izmislili i stavili na skuter.
Citat: ljubo46 - 22 Kolovoz, 2018, 16:12:44Citat: Lezz22 - 22 Kolovoz, 2018, 16:05:53ma i da vozis bez termostata nis ti nece bit, ja vozim bez njega vec godinama na polini sportu i nikad problema, cak i ono zagrijavanja motora prije voznje neradim Hahha mora da su budale oni koji su to izmislili i stavili na skuter. Nisam ja rekao da su budale neg kazem ak meni godinama nis nije bilo nece ni njemu na jedan dan...
Pčelo naglasak je na sipanju,ne može se nekaj u tekućem stanju sipat,nego ulijevat,sipa se pijesak,brašno,šećer,sol...
Aerox problem..Prilikom paljenja treba duže verglat, čašica karburatora i filter zraka su mokrivakum pumpa, igla?
Aerox problem..Prilikom paljenja treba duže verglat, čašica karburatora i filter zraka su mokrikoji karburator imas?
Citat: Stepa12 - 22 Kolovoz, 2018, 17:59:00Aerox problem..Prilikom paljenja treba duže verglat, čašica karburatora i filter zraka su mokrikoji karburator imas?serijski
Pase li akrapovic originalni namijenjen za 200/300 cc piaggio masine na nexusa 500