Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 10 Gostiju pregledava ovu temu.
Pozdrav drugari Radim drugu jednu prepravljenu ditech apriliu i evo pije mi krv vec par dana. Zamjenio sam joj radilicu, ležajeve, semeringe, izbusio cilindar na specijalu i stavio novu pumpu za vodu. Kompresija je odlicna, motor vuce super al rad na leru i paljenje su pegla. Vrlo teško pali i nemoguce je namjestiti neki normalan ler gas. Uglavnom moram zacepiti ulaz zraka na airboxu da bi upalio a chok je 100% isparavan. Kad ga tek ugasim i upali nekako al cim odstoji malo duze nema sanse upaliti bez zatvaranja airbixa. Struja je takodje prepravljna tako da zaista vise nemam ideja u sta pogledati. Jedino mi se cini da usisni ventil ne drzi najbolje, kad ga pogledam ocima sve je ok al kad verglam vidim da na karburatoru dosta vraca nazad. Ako je neko imao iskustva sa slicnim problemima neka pomogne. Hvala. EditKabr je dell 12 sa 74 diznom a probao sam i nov novcat weber 12 sa 65 diznom i oba se isto ponašaju s tim da sa weberom mrvicu bolje vuce. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Pozdrav drugariRadim drugu jednu prepravljenu ditech apriliu i evo pije mi krv vec par dana. Zamjenio sam joj radilicu, ležajeve, semeringe, izbusio cilindar na specijalu i stavio novu pumpu za vodu. Kompresija je odlicna, motor vuce super al rad na leru i paljenje su pegla. Vrlo teško pali i nemoguce je namjestiti neki normalan ler gas. Uglavnom moram zacepiti ulaz zraka na airboxu da bi upalio a chok je 100% isparavan. Kad ga tek ugasim i upali nekako al cim odstoji malo duze nema sanse upaliti bez zatvaranja airbixa. Struja je takodje prepravljna tako da zaista vise nemam ideja u sta pogledati. Jedino mi se cini da usisni ventil ne drzi najbolje, kad ga pogledam ocima sve je ok al kad verglam vidim da na karburatoru dosta vraca nazad. Ako je neko imao iskustva sa slicnim problemima neka pomogne. Hvala.EditKabr je dell 12 sa 74 diznom a probao sam i nov novcat weber 12 sa 65 diznom i oba se isto ponašaju s tim da sa weberom mrvicu bolje vuce. Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kumplung mi struze malo nije strašno to vozi još 25 iljada km, al daj mi recite dok skinem ovih par sarafa oko osovine kaj bum dobil?( ima lufta nutra van previše)Poslano sa mog E2303 koristeći Tapatalk
@JogNamjestio sam kut kao na pia masini. A to je nekih 1.2mm prije gmt.Ako znate tacno kako ide na ovoj suzuki masini recite pa da ga ponovo namjestim.@CorectorStavio sam nove usisne lamele, odgovaraju od minarelli masine, povecao glavnu diznu na 80 a ler diznu onako od oka prosirio komadicem sajle. Bila je 34 sad je nesto oko 40 i sad pali i radi na leru. Jedino sto sam sad morao otvoriti airbox na fabricku mjeru a bio sam ga ranije smanjio na 14mm.Najcudnije je sto je nekad na taj isti karb radio normalno.Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
imam blokove za prodati pa me zanima koja bi bila realna cijena za:runner 50ccm blok 2006g sa radilicom, strujom, magnetom, vodenom pumpom, alnaserom, klip, prstenovi, (cilindar je prodan) otraga sa glavcinom i diskom
Runner 50,alnaser mi bio zakovao i stavim drugi gore,radilo par dana i sad opet neće,kad hoću upalit samo se čuje ono ck ck U čemu je stvar,neda mi se opet ono bezveze rastavljati