Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 8 Gostiju pregledava ovu temu.
ako ti je hladna kompresija iznad 9 bara je dobrorazradena masina u dobrom stanju ti ima 12-14 baraako je kompresija jako visoka a motor nejde to je cesto znak da imas znatne naslage garezi na glavi i celu klipa ili da je netko mjenjao tvornicki squish
ma nabijem ja na k te cepove od runnera i nrga, to stalno pusta vodu i jebe plastike, a pogotovo ako imas rashladnu tekucinu na maksimumu onda ti smoci koljena. Cak niti ne pomaze kada imas 2mm tekucine u posudi Stavio 5 cepova koji ne cure i svi pustaju.
Peza kao zgewindani Lamborgini
Crveni, alu, mesing senzor isti q , ali serijski ne pase.Imam ti ga ja, ali bi se trebao ubaciti u serijski
Citat: Corector - 05 Ožujak, 2016, 21:26:12Crveni, alu, mesing senzor isti q , ali serijski ne pase.Imam ti ga ja, ali bi se trebao ubaciti u serijskiMa zanima me jel treba kupiti za taj multimetar jer vidim dolaze 2 senzora a na attacku pak piše nešto za pežu i za pia da treba neki drugi.
Ide mi na *urac vise zadnja bubanj kocnica na Vivi, jace mi bicikl koci. Sad me zanima sta je sve potrebno za disc conversion i jel uopce moguce te koliko ta igra kosta?I da odmah pitam, koji tip je zarulja u prednjem faru?
Citat: NoName_ZG - 05 Ožujak, 2016, 22:09:41Ide mi na *urac vise zadnja bubanj kocnica na Vivi, jace mi bicikl koci. Sad me zanima sta je sve potrebno za disc conversion i jel uopce moguce te koliko ta igra kosta?I da odmah pitam, koji tip je zarulja u prednjem faru?Trebaš pumpicu , lajtung , čeljust. Onda felge i glavčina sa diskokm. Isto moraš i preraditi blok odozada da možeš ugraditi čeljust. Cca 500kn ti treba i alata i znanja.
pošto nisan naša nigdi novi klipić za klješta ,izravna san ovoga šta iman , dali je ovo puno odnešeno ?
kad se idle mixture crew na karbu odšarafljuje (4t) dali se dodaje zrak ili gorivo? odnosno kad se ušarafluje daje li se zrak ili kad je ful ušaravljen samo šiklja gorivo?
pomagajte ,pjađo 500 nemogu nigdi nać na koliko se glava steže ,ona mašina s jednom svićicom. negdi san ćita i mislin da je bilo otprilike 4,5kg ili 45nm u manualu di bi tribalo pisat kilaža stezanja glave stoji "***" ,dok za sve ostalo piše normalno od do..