Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
Nije losa ideja, na kojem mjestu bi bilo najpametnije busit?
Koliko vidim po forumu svi govore da u base kit ne triba full sintetiku livat? Jeli je svako ulje na kojem ne pise 100% sintetika zapravo polusintetika ili?U ducanu san vidija neki motul na kojem nigdje nije deklalirano da je polusintetika jel se to podrazumijeva ili sta.. litra je 50-60 kn.
Citat: lukazikaovic - 31 Kolovoz, 2017, 13:31:42Koliko vidim po forumu svi govore da u base kit ne triba full sintetiku livat? Jeli je svako ulje na kojem ne pise 100% sintetika zapravo polusintetika ili?U ducanu san vidija neki motul na kojem nigdje nije deklalirano da je polusintetika jel se to podrazumijeva ili sta.. litra je 50-60 kn.Ja livam samo motul scooter expert polusintetiku,i ulje je odlicno. 70kn 1l
ma mene samo zanima ako na ulju ne pise 100% sintetika jel to znaci da je polusintetika ili mora pisat 50% sintetikaMislim da je taj motul bija u pitanju sa popuston 55-60kn. jel igra to za dr.eva
Citat: Gilera_50 - 31 Kolovoz, 2017, 13:48:05Citat: lukazikaovic - 31 Kolovoz, 2017, 13:31:42Koliko vidim po forumu svi govore da u base kit ne triba full sintetiku livat? Jeli je svako ulje na kojem ne pise 100% sintetika zapravo polusintetika ili?U ducanu san vidija neki motul na kojem nigdje nije deklalirano da je polusintetika jel se to podrazumijeva ili sta.. litra je 50-60 kn.Ja livam samo motul scooter expert polusintetiku,i ulje je odlicno. 70kn 1lbome te netko dobro dere s cijenom...ja to ulje kupujem po 48kn litru hahahah Citat: lukazikaovic - 31 Kolovoz, 2017, 13:49:54ma mene samo zanima ako na ulju ne pise 100% sintetika jel to znaci da je polusintetika ili mora pisat 50% sintetikaMislim da je taj motul bija u pitanju sa popuston 55-60kn. jel igra to za dr.eva livaj bilo koju poznatu polusintetiku i ne zamaraj se previse..sve su oko 50-60kn litra