Ovako dogovor je pao u nedjelju u 3 sata ujutro dok smo bili u gradu i planirali sta radit cjelu nedjelju i tu ja dolazim na ideju da bi mogli do Bosne na ćevape , svi se slozili i tako smo ja ,majic_sk i mata_125
okupljanje
majic_sk mata_125 dino_sk
sipanje goriva i posljednje provjere guma na benzinskoj
mala pauza na pol puta ,tu smo stali da bi culi dojmove nakon dosta duge nizbrdice
dino_sk - 113km/h (runner50 +zx)
mata_125 - 130km/h(runner st125)
majic_sk - isto oko 113km/h (aprilia sr50r + stage6 pro replica)
moram napomenuti jos da nam je auto bio izletio pa smo morali kociti ,a uhvatili bi sigurno jos koji km vise al i ovako je bilo jebeno se vozit tolikom brzinom ,osmijeh nismo skidali 5 min
napokon stigli ,također moram napomenuti da je runner vrlo vrlo udoban na duze ture za vozit , dok se majic_sk zalio da ga guza boli al ko ce znat sta je bilo s njim sinoc u gradu pa mozda i to ima neki utjecaj
nakon prelaska granice nailazimo na ćevapđinicu i stvarno se i ovaj put dokazalo da bosanci prave najbolje ćevape
njam njam
evo ostaci sta nam je ostalo
prije povratka kuci smo sjedili malo uz Unu i divili se ljepoti krajolika, te odlucili se malo vozikat uz nju i tako naisli na jednu lijepu plazu i tu odlucili malo stati i uzivat....nakon sto sam ja prvi probio led i umocio noge u ledenu vodu
nisu ni ova dvojica odolili , nakon nogu majic_sk odlucio se okupat na brzacima ,nakon njega ulazi matej i ja
najveci je bio problem sto nismo imali rucnik pa smo se smrzavali dok se nismo osusili al vrijedilo je
pogled na plazu
i jos malo slika
t-crew
dino_sk mata_125 majic_sk
povratak doma
Sve u svemu jako lijep izlet ,vrijeme i policija su nas posluzili i jedva cekamo iduci put