I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Imas na deal extremu 18 kn halogen bijela ( ona s "plavim" staklom ) ja ju imam i prekrasno svijetli 35/35 W 3 dollara sa free shippingom me izasla Sent from my NEO_N002 using Tapatalk 2
Citat: Laviper - 18 Travanj, 2013, 16:36:14Imas na deal extremu 18 kn halogen bijela ( ona s "plavim" staklom ) ja ju imam i prekrasno svijetli 35/35 W 3 dollara sa free shippingom me izasla Sent from my NEO_N002 using Tapatalk 2ima da, ali neznam dal je mislio "pRavu" ili "pLavu" halogenu, pa sam ja dao ideju za pRavu
ja sam bio prosli mjesec kod auto krese u osijeku i jedva je naso obicnu balonku i nis drugo nemaju,budem si narucio i ja ovu po 3$ ocekujem da bolje svjetli od serijske.za koliko ti je stiglo doma?
e sad me muci di to ima u zgu kupit , e bay nemrem koristit
nasel sam zarulju balonku ista ko tvornicka za 15kn , u metal comercu kolko se sjecam , blizu draskoviceve ducan za bicikle i skutere
btw gdje kupiti h4 žarulju 35W?
Citat: Grotty - 19 Travanj, 2013, 14:15:14nasel sam zarulju balonku ista ko tvornicka za 15kn , u metal comercu kolko se sjecam , blizu draskoviceve ducan za bicikle i skutere ako balonka zadovoljava tvoje zahtjeve - kupi, cijena je ok i nemoraš čekat 2-3 tjedna da ti stigne iz kine
nije hitno, al bude postalo kad ova vrisne, a koliko vidim jako teško nabaviti.. i opet s te stranice, nemam nikog tko bi mi naručil