Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: stjepko007 - 07 Ožujak, 2013, 21:31:19nije bila crvena nego Siva 150 sr... iz Našica bio sam prosle godine na otvorenju sezone....Hondu Hornet...hmm zajeb neznam moram te vidit daj ako budes iso iz nasica pokupis mene u valpovu?pa palimo zajedno? neam motor al' vucem se nekako
nije bila crvena nego Siva 150 sr... iz Našica bio sam prosle godine na otvorenju sezone....Hondu Hornet...
samo da bude nedjelja prije 8.4 i sve super
vukovarci vjerojatno opet dolaze u sastavu ko na zatvaranju citaj vise motora nego skutera XDma kakva kisa, ima da bude dobro vrjeme uplatit cemo za ljep dan hahah
bar 15 stupnjeva i bez padalina,inače adios amigo muchachos
Bit ce vrijeme par'exelans sta ste se uzjebali A znamo se mi okupit valjda i bez ovih trkackih zvijezda Vukovarci su must have
Sto se mene tice, ako bude lijepo vrijeme ja dolazim, tko moze neka dode... okupljanje u 14:00h kod klupice!
btw. di su te vase "klupice"?
Miro, put do Osijeka nece biti besplatan, racunaj da ces morati zaraditi put, utovarit Skippera i izvaditi iz kombija!
Citat: dachi - 12 Ožujak, 2013, 14:27:39btw. di su te vase "klupice"? izmedju kina europa i uranija ili ako ti je jednostavnije preko puta Fine, a ako ni tako ne nadjes kad ides iz VK udjes u OS, prodjes stadion i ides pre Tvrdji, na tom raskrizju skrenes lijevo i picis skroz pravo do kraja i vidit ces parkiraliste namijenjeno isklucivo skuter/moto populaciji