1. ovi što prodaju karte za 2,3, 5 tisuća kuna su kurvini sinovi i dao Bog da kruha budu gladni,
jako su pametni,nabavili karte za siću i sad bi okrenili paru na brzinu,a to je klasično razmišljanje vucibatina u nas Rvata
2. taj koji kupi kartu od tih majmuna je još veći majmun.
3. pravi navijač koji ima kartu neće ju na ovaj način nikad ić preprodat i to je sigurno.
4. totalni zajeb sa ulaznicama, dali su nam mrvice, pogotovo ovdje u Slavoniji..onda im je pao sustav pa dok su to osposobili otišla i ta mizerija namjenjena nama smrtnicima ,ostalo (većinu) pokupili sponzori,igrači,mafijaši,veliki "prijatelji" našeg nogometa...
5. nema šanse da kontroliraju svaku kartu na ulazu u stadion, bio sam puno puta na maksimiru na svim tribinama i znam kako to funkcionira, da im to uspije trebali bi ljudi počet dolazit 12 sati prije tekme na stadion ili bi nastalo masovno sranje na ulazu u vidu tučnjava,razbijanja i ostalog tako da oko tog nema govora.
6. OIB su uzimali da bi znali koliko je karata prodano u trenucima prodaje, kontroliralo se jer samo hrvatski državljani su mogli kupovat karte ili da nabave popis ljudi iz naših navijačkih skupina (to su pokušali ali su dobili karu)
preprodavači pofafajte mi ga i samo se nadam da ćete ipak morat ići gledat tekmu jadni i razočarani što niste uspjeli prodat kartu ( vjerojatno će takvi i navijat za srbe )
Nadam se da će naša repka ipak pokazat tko je gazda u skupini i zasluženo uzet 3 boda!
NEMA PREDAJE! U BOJ U BOJ!