nakon ovako glupih zakljucaka ja se iskljucujem iz diskusije
neznam jesi li pao s marsa al na skuteru ti ispusni NE TREBA...znas li cemu on uopce sluzi?
masina od 30-40ks nije za svaki dan a prjenos ti ne vuce dok se masina ne zavrti blizu okretaja max snage, sto je dovoljno visoko da ti ispusni i nebi sluzio nicemu...
ajde ljepo sad ti pametnjakovicu obijasni neke stvari...
masina od 30-40ks nije za svaki dan to kao prvo, znaci da rs, rx, sx itd itd nisu motori za svaki dan jel tako?? i di si ti sad izvadio 40ks?? a i 30 ks bacit ih samo tako ti je jako volika glupost, no ipak mislim da ti motori ipak imaju rotaxovu masinu gore i znam brdo ljudi koji to furaju svaki dan bez ikakvog problema...
neznam jesi li pao s marsa al na skuteru ti ispusni NE TREBA...znas li cemu on uopce sluzi? ja smatram da ipak ti ne kuzis cemu ventil sluzi, jesi li ikad vozio ti bilo kakav rotax (122, 123) bez ventila?? ako jesi onda mislim da znas kako se ponasa sa sznagom ispod 7000 okretaja pa onda znas rec koja je rzlika sa ventilo ili bez, ti kazes da na skuteru ne treba i donekle slazem se stobom ali kako svi mi znamo (barem tako ispada svaki put kad se nesto pita) bb masine nisu predvidene za vrtit preko 10000 ajmo tako rec, to bi trebalo onda odmah znaci da nisu ni previdili federe za kvacilo da bi hvatale tek na 7000 to znaci kad bi ti stavio sve to bez ventila i nek ti kvacilo hvata na 3-4000 imao bi rupu do 7000 i tek tada bi se motor poceo razvrtavat ali koliko sam skuzio po tvojim ricima ubit rupu u startu je nepotreba je tako?