Pozdrav ekipa,
vec par godina sam (neaktivno) na forumu, ali prakticki sam novi.
Od nedavno sam vlasnik NRG-a mc3 i gledan za prominit gume. Zivin u Splitu, di nema snijega, a kise relativno malo. Treba mi cjelogodisnja ili ljetna guma, nikakvo divljanje, regularna gradska voznja na skuteru bez blokade.
Obaziruci se na taj gore sajt uzea bi Pirelli SL26, jer snijeg ne planiram vidit a kamoli vozit po njemu. Ima ih na kupigume za 520 kn par. Ima li ih tko da nabaci koji komentar, ili ima li sta bolje u tom cjenovnom razredu za 130/60/13.
Fala
Posto zivis u splitu ja bi ti savjetova ako ima u toj dimenziji Bridgestone Molas ML50,ja ih imam sad na vxu,a ima san i na apriliji sr koja nije bila serijala nego 70 dobar,i nemislim.niti probat drugu gumu,prezadovoljan san volim zescu voznju,i za splitski celavi asvalt na kojen se noge klizu na semaforu je idealna,tu dumenziju sam ima na sr-u i meni je isto bila vrh a i sad na 12 cola,proba san skutera sa drugim gumama i nijedna mi za split nije bila tako dobra,a tebi za mirniju voznju.bi jos bolje drzala,vozim se i po kisi i po suncu,i na +40 i na -5,skuter je 365 dana u godini na cesti.