nisu oni sad niš jeftiniji od konkurencije. u mojoj dimenziji od 13 cola jedina konkretna konkurencija je michelin power pure. metzeler je dosta jeftiniji.
to im baš ne ide u prilog, jer sa višom cijenom neće biti konkurentni Michelinu.
dakle npr u unikomercu je
dunlop scootsmart puna cijena na kartice u mojoj dimenziji,
prednja 353 kn a zadnja 384 kn. sa popustom za cash izađe 300 i 330 kn. takva je cijena i na našem webshopu.
michelin powerpure je u motoboxu i kod dario auto puna
prednja 310 a zadnja 340kn s popustom za cash je 295 i 327kntak da je dunlop za cash gotovo identična cijena ko michelin a ako poskupe dat će si pljusku i dobar start usrat lošim nastavkom poslovanja.
iako mislim da je agresivna reklama odigrala veliku ulogu jer je proizvod relativno nov, a većina dunlopovih guma do sada bar za skutere je bio li-la.. tak da želim im sretno poslovanje a samo treba pratiti kad izađe novi model pa budu cijene očito prvu sezonu prihvatljive....
e da i veeeeelika pohvala dečkima u dario auto..
http://www.darioauto.hr/index.htmsa takvom pedantnošću i predanošću je taj baš dario montirao i balansirao gume ko kad kirurg radi neku kompliciranu operaciju mozga djetetu od 2 godine.
svaka čast i preporuka..