Koja je ponuda 130/60/13 nesto ranga molas ML50
Ako ima ova battlax sc ili kako vec, proba bi
A za michelin power pure nije mi bas neke utiske ostavila (dosta ih ima kod nas u na obali), nije losa ali za sada je molas na vrhu piramide i vecina je to potvrdila s kim sam pricao
Zao mi je sta nisam proba battlax bt30 posto je nije bilo u 13 dimenziji, a skuter sa 12" nisam imao
Dunlop scoter smart neki hvale neki pljuju, ali opet je pitanje tko kakva mjerila ima (kod mene je molas neko mjerilo)
Vidio sam da je sven (209) imao conti twist i da je dobra, ali nisam siguran da je race ili sport ili ih ima i u 13" dimenziji
Nemas za 13 cola ovih fensi guma. Sto fali molasu? S tom gumom ne mozes promasiti osim ako ti smeta sto se ranije potrosi. Ja vozim na 50ccm od prosle sezone Hoop, a istovremeno na drugom skuteru battlax sc i na trecem cu sad molas. Meni je to sveto trojstvo za cestu i za zustriju voznju. Makar bi jos volio probat Diablo jer ne znam skuterasa koji je otvorio pljuvacnicu za tu gumu. Eto nisam slikao Diablo na T-maxu jucer, znaci covek ubio brasno u obje gume i veli da su za Oskara, meni je jasno cim sam vidio kako ih je propisno istrosio.
Natavno, izbor gume ovisi o dimenzijama i njenim karakteristikama i klasi skutera, ovo sto ti ja iznosim su uglavnom moje gume na 50ccm skuterima.
Continental Conti Twist WW je prosjecna guma, ako trazis nesto vise preskociti ces ju ko veverica. A ista ta guma u sport i race inacici je sasvim druga prica.
Za Michelin Pure Power sam od prve voznje imao misljenje da to nije nista posebno kako se deklariralo. To je guma za siroke mase, ne moze se reci da ne valja, ali neces je bas vidjeti kod nekoga ozbiljnijeg. Zanimljiva je po brzoj promjeni pravca kretanja.
Michelin City Grip je smijurija.
Dunlop ScootSmart je dobar, neobicno tvrda smjesa koja drzi ali bridzs je majka pogotovo kada su cijene tu negdje.
Kad skupis to sve na hrpu ukljucujuci povratne informacije sa strane, zakljucio bih da su generalno Bridgestone i Pirelli ozbiljniji igraci za 50ccm skutere. S tim da je super soft smjesa prica za sebe.