Evo imam još dva pitanja
Koliki je otpor na pik apu od pure jeta?
Dali netko zna nekog koji je stavio forgazer na mašinu pure jeta, da mi da njegov broj ili mail da se direktno javim. Jer vidim da na forumu ima puno teoretičara a da to nisu probali uraditi.Želio bi da mi taj projekt uspije pak bi to detaljno opisao. jer koliko vidim greskama na pure jetovima ili na aprilijama ditek nema kraja.
Ništa od toga prika....
Nisi se udostojio ni predstaviti, profil ti nije popunjen, nemam pojma tko si ni odakle si a ti od mene tražiš hrpetinu informacija do kojih se dolazi isključivo čitanjem, testiranjima, iskustvom i radom.
Poslao si mi pm, nisam ti odgovorio na njega jer nema smisla zamarati se ali ti ipak misliš da si pametniji pa šalješ i dalje,zato ti odgovaram ovdje, javno...
Najlakše je otvoriti temu i reći kako niko nije napravio a to što sam ja "samo" 3 sata uploadao slike, uništio aparat slikajući masnim rukama, što još X forumaša radi nemoguće stvari da bi neko nekada nešto naučio iz toga, to mi radimo samo zato jer nemamo pametnijeg posla i jer nam je dosadno
Najjači mi je dio gdje tražiš da ti neko da broj...
Pa jel ti misliš da nekome treba da ga nazove lik koji smatra da je "Bogom dan" , da traži objašnjenja, savjete,...
Čitaj malo po forumu, sakupi informacije, pokušaj shvatiti neke stvari,...
Ova 3 posta kojima si do sada "oplemenio" forum ne bacaju prelijepo svjetlo na tebe.