Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Valja li to?? Da nije ko RMS pa da mi rolne odu posle 2k km i slicno!?!! Narucio bih kais stage 6, opruge i rolne!! Valja li? I jel su ista tvrdoca/mekoca belih malossi i stage 6 opruga?
Citat: MaLi_OdvALjivAc - 26 Lipanj, 2008, 12:26:35Valja li to?? Da nije ko RMS pa da mi rolne odu posle 2k km i slicno!?!! Narucio bih kais stage 6, opruge i rolne!! Valja li? I jel su ista tvrdoca/mekoca belih malossi i stage 6 opruga?black rox ti ima sve od stage6 i nikad se nije žalio...ma rolice daj kupi leovince ili malossi, remen malossi i opruge, s time nemoš fulat, najbolje je provjereno
Citat: andy - 26 Lipanj, 2008, 12:28:44Citat: MaLi_OdvALjivAc - 26 Lipanj, 2008, 12:26:35Valja li to?? Da nije ko RMS pa da mi rolne odu posle 2k km i slicno!?!! Narucio bih kais stage 6, opruge i rolne!! Valja li? I jel su ista tvrdoca/mekoca belih malossi i stage 6 opruga?black rox ti ima sve od stage6 i nikad se nije žalio...ma rolice daj kupi leovince ili malossi, remen malossi i opruge, s time nemoš fulat, najbolje je provjereno Ja bih, ALI NEMA i jos me lik pita zasto malossi druze, ja reko pa svi mi preporucuju i najbolje je, a on mi sere da je to komad plastike i da je nebitno hahahahaha, bozeee
a ti si tolko toga isprobao od stage6 pa da možeš preporučiti?
Ja imam kit i spuh stage6 i super sam zadovoljan, ali od potrosnih delova nemam nista stage6 pa...
Ako si vec narucivao iz motoboxa mogo si i remen da uzmes s6