I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jer ima neko username i password ili neki program..jer vise opce nemogu da aktiviram nod..
Disi Toza kuco stara ognjiste bez zara, jel jos zajebavas ljude? Ne mogu se sjetiti trenutno zasto si me spalio, al znam da sam ti j#bo sve po spisku!!!
Citat: Matija BBB - 04 Siječanj, 2013, 20:10:08jer ima neko username i password ili neki program..jer vise opce nemogu da aktiviram nod..Nod je jedan od žešćih smeća. Skini Aviru kao besplatan antivirus i Malwarebytes. I nemaš straja da će ti iko ikad pokušat uć u računalo.
Citat: ivano_007 - 04 Siječanj, 2013, 20:14:56Citat: Matija BBB - 04 Siječanj, 2013, 20:10:08jer ima neko username i password ili neki program..jer vise opce nemogu da aktiviram nod..Nod je jedan od žešćih smeća. Skini Aviru kao besplatan antivirus i Malwarebytes. I nemaš straja da će ti iko ikad pokušat uć u računalo. +1
Citat: vekyyy - 04 Siječanj, 2013, 20:20:48Citat: ivano_007 - 04 Siječanj, 2013, 20:14:56Citat: Matija BBB - 04 Siječanj, 2013, 20:10:08jer ima neko username i password ili neki program..jer vise opce nemogu da aktiviram nod..Nod je jedan od žešćih smeća. Skini Aviru kao besplatan antivirus i Malwarebytes. I nemaš straja da će ti iko ikad pokušat uć u računalo. +1-1
Kod ove Avire mi se sviđa što je ne moram svako malo nadograđivat nit mi se javlja svako malo nit se moram brinit o njoj nit išta. Stoji doli u kantunu i tiho obavlja posao. A što se tiče Malwarebytes to je strašan program. Koji god kompjuter popravljam il servisiram il što već obavezno stavim njega na računalo. Must have !!