I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Poggiali - 29 Prosinac, 2012, 10:21:1487. mrzim poderane traperice, jer na 99% ljudi koji ih nose, stoje ko papa i prostitutke :/nisi videl moe leviske 88. mrzim kad me ujutro probudi narodni radio koi baba preko puta nafrlji dok po dvoru stuca travu sa makazama...u tom trenu se dizem,otvorim prozor,pojacalo stavim nasred sobe,ofrljim na najjace i udri po bassu ( tad slepam ili sviram marilyna manson) dok baba ne skuzi pa ugasi e onda ja jos bar pol sata derem ili manje ak zica pukne
87. mrzim poderane traperice, jer na 99% ljudi koji ih nose, stoje ko papa i prostitutke :/
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
89.Nadrkane konobarice
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
90. kad pojedem mdma i moram cekat 45 min da me opere
...
93. mrzim kad dodjem u yebeni konzum i uvek je 10 kilometarska kolona na svakoj kasi, ali nema sanse da otvore novu psmtr
Citat: sule - 29 Prosinac, 2012, 11:29:4790. kad pojedem mdma i moram cekat 45 min da me opere 104. Mrzim kad mi Šule kaže da ostaje kući a ja ga kasnie vidim u gradu s drugom ekipom i svi udaraju po MDMA Kiza se ne zna upucat???105. Mrzim kad sam s frendovima u birtiji i kad mi na N95 krepa zvučnik pa moram svaki razgovor stavit na razglas da ga svi čuju, i onda me stari nazove i kaže; Vedran dolazi kući ona tvoja kurva od stare je opet pobjegla
92.-fejsbuk alkoholičare koji u 3 sata ujutro "mrtvi pijani" napišu nešto tipa "Mrtav","Pijan", "Vode"... Samo mi nije jasno kako uspiju tako "mrtvi pijani" upisat točan email,lozinku i još sve napišiu gramatički točno