167..kad neko piše nešt o nekom žanru muzike a nema pojma o kojem žanru priča ni o muzici općenito..
potpisujem
cajke nisu muzika isto ko ni trash metal npr (samo treba znat kakva je to muzika)
sve se to vidi po povijesti,zaradi,nastupima i punim stadionima sa po 150 200 tisuća ljudi..sviranjem i nastupanjem čak 50 godina pojedinih bendova itd..
przinanja,nagrade za životna djela i pridonošenju svjetskoj kulturi i umjetnosti..
od toga cajke imaju ništ a kulture najmanje i jedino prolaze tu na balkanjeroskom području.svaka čast pojedincima i kultnim nekim imenima ko npr bešlić i slični sevdahaši koje respektiram zbog doprinosa glazbi al nikad nebum slušal.
da,muzika mi je bitan dio života a ne samo da cepa nekaj vani dok pijan se pojedinac baca na kolena jer peva neka plastična pevaljka i zavija ko vuk na mesečini sa dodatkom jodlanja jer nerazume neki svecki jezik pa ni nemre slušat muziku.analiziram,seciram i preslušavam do srži.
puni i justin biber, rihana, lady gaga, one direction i sl. stadione, i obaraju razne rekorde od klikova na youtube, prodani albuma, grammyija itd. a po meni su najveći šit u svijetu glazbe.
nebi ja po tome mjerio kvalitetu. ne može jedan mišo kovač iz hrvatske biti svijetsko ime, da je amerikanac ili englez bio bi sigurno među 10 najjači glazbeni umjetnika na svijetu.