Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: HRVATSKAAAAAAAA  (Posjeta: 3972 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline vpucko

• Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Belisce
  • Moja Kaciga: Nolan N84
HRVATSKAAAAAAAA
« : 17 Lipanj, 2008, 00:37:32 »
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJ

DA DA DA, SA 2 POTAVOM 1:0 UUUUUUU JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ;)

PARE U DJEP I CAOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

IDEMOOOOOOOOOOOOO NASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

SAD TURKCIMA PO PIKCI! I CAOOOOOOOOOOOOOOOOOO

EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ IDEMOOOOOOOOOOOOO HRTVASKAAAAAAAAAAAAA EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
Odg: HRVATSKAAAAAAAA
« Odgovori #1 : 17 Lipanj, 2008, 01:05:02 »
uj jbm ti ja i ekipa gledali u radioni haha donjeli neki tv tekma je bila prelagana jbt za razliku od njemacke ovi su macji kasalj nisu se ni umorili.nije mi uopce bila zaniumljiva utakmica nema hvatanja za glavu i naglasavnja seksualnih odnosa s tudom majkom.ali ipak smo pobjedili i dobro smo igrali.crveno vijeli svaka vam cast. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #2 : 17 Lipanj, 2008, 16:21:50 »
evo jedna prekrasna fotografija,nisam je smanjivao da bi je i vi mogli skinuti

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #3 : 20 Lipanj, 2008, 07:30:15 »
ooooooooooooooooooooooooooooooooo igraj samoooooooooooooooooooooooo!

ooooooooooooooooooooooooooooooooo igraj samoooooooooooooooooooooooo!

moja si dusa, srce i moje tjelooooooooooooooooo
da te ne volim nebi se u te kleooooooooooooooooo............

HRRRRRVAAAAAATSKAAAAAAAAAAAAAA!!!!

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #4 : 20 Lipanj, 2008, 07:55:59 »
eo ako SLUCAJNO netko nema ove pjesmice ;) ODMA pustaj :)

free download :)

http://rapidshare.com/files/118062198/Connect___Zapresic_Boys_-_Samo_Je_Jedno.mp3

http://rapidshare.com/files/118062199/Boris_Novkovic_i_Dino_Dvornik_-_Malo_nas_je_al_nas_ima.mp3

http://rapidshare.com/files/118062200/Rawbau_-_Vatreno_Ludilo.mp3

http://rapidshare.com/files/118074765/Baruni_-_Neka_pati_koga_smeta.mp3

http://rapidshare.com/files/118077622/Nered_ft._Zapresic_Boyz_-_Srce_vatreno.mp3

http://rapidshare.com/files/119132316/Nered_ft._Zapresic_Boys_-_Igraj_samo.mp3

http://rapidshare.com/files/122429254/Derbi_Zvijezde_-_Ajde__Ajde__Igraj__graj.mp3
« Zadnja izmjena: 20 Lipanj, 2008, 07:57:53 vpucko »

Offline replcnt

• Tržnica : (+20)
  • maxi forumaš
« Odgovori #5 : 20 Lipanj, 2008, 10:42:56 »
eo upravo sma napravio jednu slikicu, nisam niđe mogo nač sise hrvatske  :laughing7:

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #6 : 20 Lipanj, 2008, 10:53:34 »
hehe fora :)

Offline Tommek

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: OS
  • Moj Skuter: VX
« Odgovori #7 : 20 Lipanj, 2008, 11:03:28 »
prekraljina si reciplanat hahaha.
eo sise.

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 20 Lipanj, 2008, 14:49:11 »
HRVATSKAAAAAAAAAAAAAAAAA

eo jos jedne "zgodne" hehe :)

Offline dino_sk

• Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • 099 /672-1765
  • Mjesto: Petrinja
« Odgovori #9 : 20 Lipanj, 2008, 16:45:57 »
replcnt kraljino  :notworthy: :notworthy: :icon_thumright:

Offline stark1

• maxi forumaš
  • Moj Skuter: Gilera runner 50 sp
  • MojSetup: *
  • MojSpuh: *
« Odgovori #10 : 20 Lipanj, 2008, 16:53:55 »
HRVATSKAAAAAAAAAAAAAAAAA

eo jos jedne "zgodne" hehe :)

koje sise :cicecice:

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
« Odgovori #11 : 20 Lipanj, 2008, 20:13:09 »
bit ce veseeloooooooooooooooooooooooooooooooo hahahaaaaaa ajde da pobjedimo i ova šiptare majku im poljubim,hahaha sad sam se vratio iz bosne bokte na svakom autu zastavica turske mozda par auta je bilo s hrvatskom zastavom svi balije majku im poljubim

Offline replcnt

• maxi forumaš
« Odgovori #12 : 21 Lipanj, 2008, 00:44:45 »
 :'(

Offline vpucko

• maxi forumaš
« Odgovori #13 : 21 Lipanj, 2008, 01:29:24 »
ma jenem im majkuuu joooj! de kako gluo mos bit CIJELI gok promasit!!! uzasssssss

daj ja isss u zivotu nisam gol promasio kad smo penale pucali! kako si oni koji dobiju 39842309483209483 $ si mogu tak sta priustit!!! uzas! uuzas!!!

di je sad ona igra protiv svaba! uzas! :(

Offline Crazy Kuree

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Orašje
  • Moj Skuter: Neos LC
« Odgovori #14 : 21 Lipanj, 2008, 01:54:20 »
bit ce veseeloooooooooooooooooooooooooooooooo hahahaaaaaa ajde da pobjedimo i ova šiptare majku im poljubim,hahaha sad sam se vratio iz bosne bokte na svakom autu zastavica turske mozda par auta je bilo s hrvatskom zastavom svi balije majku im poljubim
nisi onda prošao kroz orašje i tu općinu, ja nisam vidio auta sa turskom zastavom
Lebdim u međuprostoru između četvrte i pete dimenzije

Offline replcnt

• maxi forumaš
« Odgovori #15 : 21 Lipanj, 2008, 09:03:47 »
nisi onda prošao kroz orašje i tu općinu, ja nisam vidio auta sa turskom zastavom

a čuo sam da je i u sarajevu ludnica bila, svaki auto turska zastava, nije im to trebalo al et   :angry7:

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #16 : 21 Lipanj, 2008, 09:18:43 »
a da vidite u Tuzli kako je bilo hahaha :D na jedno 30 lokacija su bila velika platna sa projektorima i po jedno 10 veliki Tv ....i svugdje je bilo ono od 300 ljudi 250 navija za Tursku a 50 za Hrvatsku ...i sve podjeljeno ono nisu zajedno i to...ovakvo nije bil nikad u Tz....bilo je i tuca i sve :D u kaficu ispred moje zgrade ...jedan se ovaj napio sto je navio za hr ...i upadne na ovog jednog i ovaj ga udari bokserom :D a ovaj lagano poslije 15 minuta ...udari turskog navija stolom kako je sjedio hahahhaha :D bilo je svega i svacega ...i pucanja nema ...stvarno cool atmosfera :D ...a kad je Turska pobjedila....ja kroz grad prolazio mal sa skuterom...svi se vracaju ...Turske zastave ,svi sa autima sviraju,galame ...ma to je ludilo bilo :D ja nisam navijo nizakog hahhah :D onak cisto gledo radi uzivancije ,malo se sjelo i tako :D nas 20 ja i jos 6 smo katolici ovi muslimani :D pa se ono malo podjebavali :D onak cisto radi zafrkancije :D ko drustvo :D al dobro je pa ovdje ne vlada nacionalizam ....u gradu je bilo dosta Hr navijaca sa zastavama i dresovima hr i sve ...i nista normala se vracaju kuci u grupama nista niko nije udaro se i to :D mi u Tz ne patimo od toga :D nama svi isti :D ...et reko samo da mal kazem kako je bilo...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline vine5x

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: 180 sp
« Odgovori #17 : 21 Lipanj, 2008, 15:49:57 »
Čuvaj TUTA MOSTAR čuvaj što je naše nikome ne daj

Željela si ?esto da se nosim k' vragu
da me preko puta Cigani ukradu
a onda su mi nož zaboli u srce
no?as su me mrtvog našli usred kr?me

Offline Rossi

• maxi forumaš
  • Mjesto: Tuzla
  • Moj Skuter: Gilera Runner ST 200
« Odgovori #18 : 22 Lipanj, 2008, 00:44:51 »
brate ...zasto ovdje se meni cini ali da vecina gleda nacionalno ?? mislim kako je meni svejedno ?? dal je neko iz hr ,bosne ili srb?? dal je katolik,srbin ili musliman :S meni sva raja ista ...ali ovdje u ovakvim temama stvarno se pojedine osobe postave kao nacionalisti :S ..mislim ako krene kakva prepirka oko ovoga nek admin brise ...samo me zanimalo pa zato...
Valentino Rossi 46!!!!!

Offline Goran

• forumski skuteraš
  • RUNNER 200 VXR G.M.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: RUNNER 200 VXR, RUNNER 180 SP
« Odgovori #19 : 22 Lipanj, 2008, 02:00:11 »
vine5x je car!!! :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
 :hello:
Rossi- ti nisi za nikoga navijao, to nekome drugome bacaj čevape u oći!!!Ili si Srbin? :icon_scratch:
Svugdje vlada nacionalizam!!! :headbang:
A.A.
GORAN VXR-RACING SPIRIT
180 SP RACE EDITION
IVAN FAZEKAŠ-FAZA IN PRISON