I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
jesi ti uopce izvadio onu gumu sta bude u posudici gore na volanu ili si u nju dolio ulje?
imas zracni cep negdje u sistemu, najbolje pod vakumom povuc cijelu kocionu tekucinu kroz sistem, nadolit do max i to je to, a mozes i gurat ulje od odzrake prema pumpici, svejedno.
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
šrpica - crijevo - odzracnik, na posudici toci, na spricu izvlaci, radite dvojca i pazi da ne povuce zrak, proteraj tak par putane moram ni pitiat, zadnja te zajeb, jes prednju napravio bez problema?
Ja bas kontam staviti manju, dizna je 78 na Dell12
ja bi reko da je ova svječica vožena premalo da bi se vidjelo na njoj kakva je smjesa.. ja ima 78 diznu na dell 12 pa je smjesa preeeodlična.. ljepa smeđa onak..
Citat: zvonkec_92 - 28 Ožujak, 2013, 23:44:32ja bi reko da je ova svječica vožena premalo da bi se vidjelo na njoj kakva je smjesa.. ja ima 78 diznu na dell 12 pa je smjesa preeeodlična.. ljepa smeđa onak..da al ti je igla u nekom drugom polozaju i jer ti je smjesa bolje nastelana...
I meni je zeger na sredini...zvonkec, na koliko ti je odvrnut ler gas vijak....Probacu i ja nastelat kao kod tebe pa cemo vidjeti, jer dns cim malo vise od 2 kruga odvrnem vijak smjese, skuter se pocne gusiti...