alfa, kontao sam ovaj hdd izvaditi i umjesto njega ubaciti ssd od 120gb, na njega samo instalirati windows 7 i igru ili 2 koje cesce igram, pokoji program (standardne, player, msn skype , uglavnom da imam sve sto mi treba)
sve to bi zauzelo nekih 60-70gb max, a za sve ostalo tu je ovaj hdd koji bih izvadio...
btw, imam original win7, zanima me ako izvadim ovaj disk s njime i stavim ssd, hocu li moci upisati originalni key koji mi je trenutno i da sve bude ok?
kontao sam na hdd instalirati xp i napraviti recimo 100gb particiju na kojoj bi bio, a ostatak bi bio samo storage..i bio bi stalno ukopcan kao externi disk
Ivane, ssd je puuuuno brzi od klasicnog hdd diska, ali i dosta skuplji... pogledaj po youtubu neki video ssd vs hdd i sve ces odmah pohvatati u cemu je razlika...
a to da traje kratko i te sheme.. svi koji posjeduju T.R.I.M. funkciju traju ohoho, bas su racunali i prosjecnom korisniku bi drzao ajmo reci brzinu kao nov nekih 6-10 godina... a kroz to vrijeme korisnik i kompjuter promijeni tako da...