Ne da mi se nikako da završim setovanje skutera za ovu sezonu...neće pa neće...
Juče sam preživeo poplavu u Sr-ci....da, poplavu čuli ste dobro!!
Krenem juče u vožnju i pratim temp, sve ok drži oko 62-63-64c...reko super nemoš bolje biti...Izađem na pravac i sat prebacim na obrtaje i po punom gasu nekih 500m, mašina se dere u 13.100rpm i ide kao besna i pred krajem da prebacim na temp da vidim koliko je podigao kad ono diže temp 100-104-106c....uuuuhhh majku ti je*em šta je ovo...GASI mašinu, drži pumpu da radi da ga ladi...frka panika....preznojao sam se u momentu!!
da upalim...krk krk krk krk krk... ma ni da čuje...reko gotov je!! Doteram kući, krubla teška pa nekako propadne...reko zaribao je 100%, pregrejao se...
Danas skinem glavu kad imam šta da vidim...gumica dihtung se oštetila na jednom mestu i voda uletela u sve živo...Cilindar pun vode, karter pun vode, auspuh isto...curi sa svih strana...čak je i u karburatoru bilo vode....Sva sreća cilindar,klip i karike neoštećene!!!
Otpao sam danas dok nisam sve izduvao i dok ga nisam pokrenuo...to kao da sam titanik sušio...Bio u vožnji, pucao, štucao i srao kako god je stigao dok nije probio i sad ide...
vidi se šta je vode upio karton, to je sve bilo u mašini...