evo sad cu rec za ditecha...brijem da obicni ima malo manje snage, ali sve je to isto...
na zadnji se dize kad skuter dobije onaj cup...svi znate na sta mislim tako da je tu nepotrebno vise objasnjavat (s praksom se pocne dizat na vecim brzinama ili cak iz samog starta)...
znaci na ditechu (serijala)...malo se dignite sa sica, ali malo...ne treba sad ustat...i kad dobije cup, naglo se premjestite na onaj dio sica za suvozaca...znaci ne vuc motor sa rukama prema sebi, tijelom ga cimnite (obavezno prst-dva na kocnici)
na aeroxu (serijala) mi je bilo malo teze...mislim da je cak rox malo slabiji od piaggio masina ali nema veze sad...kad se uzivis ide bez beda...ali cimnuo sam ga tek kad sam malo poskocio po onom ''sicu'' za suvozaca...
kad se nauci na serijali ide bez beda na bilo cemu...najlaksi koji sam probao je piaggio zip (stari model sa normalnom vilicom i diskom sprijeda)...ne moras se maknut sa sica da bi isao u vagu...
inace, ako se bojite na skuteru...isprobavajte to na biciklu...jako puno pomaze...promijenite zadnju kocnicu sa desne na lijevu stranu i to je to...da bude sto blize skuteru...na skuteru je puno lakse radit trikove nego na bicikli...
samo polako i nikad bez kocnice...pamet u glavu