Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
ajde da vam ovako kažem... nije batina,silverstone je...mašina je bila raštelana kao i kod pola ovih kineza...ali je naštelana...blokada,skinuta..
da ga voziš niz Velebit nebi mogao uhvatit 95
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ne vozim se preko 100, mozda 105 ak me pukne pa sam lud, ne volim gas davat vise od polovice, volim kad mi trosi do 4 litre
jučer vozio silverstona do kraja satića,znači to je nekih 110..ali realne brzine 90-95 max..
90km po satu,80 po gps-u. Po nizbrdici dodje i do 100 po satu... bas me briga koliko je po gps-u. Meni je glavno da do tih stvarnih 80km/h dodje za 30sec sto mi omogucava normalnu voznju po magistrali.
mwaaa
e vis to je i meni zelja jel posto ja kad idem po magistrali svi furaju kraj mene a kad idem negdje dalje uvatim se nekog tamica ili kamiona pa zanjim to mi nekak sigurnije :d
ubaci duzi prenos i pici chinarelli ima kratak prenos Pa kaj hoces na magistrali da ti rade to je skuter Ja sa special belt 808x17,5 i multivar sam zadovoljan sa krajnom ali nz koliko je stvarnih kmh posto debelo ide ispod 80 po satu a nemam GPS jednom ja i frend na CPI izasli smo na magistralu i ja preticao auto iz desne strane a vozac se cudio
k**ra* pici jebm ti boga oped mi skuter zaribo pukla mi karika sve se podroilo prije 15 dana iglica u karb prije mjesec osigurac jbmmm ti skuter vise odo se vozat biciklom odsad