znaci kazes da nebi trebalo biti utjecaja,jer crtica je kazem onako mala ali opet vidi se da iz nje izlazi dim po tragovima oko nje..cuo sam da zna utjecat da slabije malo vuce motor kad je probusen auspuh,mada je ovo neka mala rupica ali opet me nervira,neznam ni kako je nastala uopce -.- ..a sto se zvuka tice mislim da se maaaaalo malo promjenio,odnosno nije sasvim promjenio vec kao da varira zvuk cjelo vrijeme dok stoji u leru,i kao da šušti auspuh mi se cini,trese vibrira..
a sto se paljenja tice,evo 10 puta upali bez ikakvog problema,onda jednom opet to zasteka pa narednih 5 puta sve super pa opet 1 malo zatrokira,ali sam skuzio da kad stisnem botun,znaci cuje se klik i onda tisina sekundu i tek pocne onda verglat i upali a u toj tisini uopce ni ne baca iskru,jer da baca iskru cuo bi ju
a sto se tice startera,ako je on u pitanju zar nebi on trebao riknut momentalno kad ima kvar,ane ovako trokirat..
dal da otvaram blok malo pogledat ili bolje ne? bi mogo otvorit blok bez da ista drugo skidam dok stoji na nogari i bez da ista sj**** okolo,osim airboxa,moram ga maknut jer do vide ne dodem
i dali ga mogu upalit bez poklopca a da ne bude kakvo sranje :/
i ler gas mi nekad radi nekad ne,kad je skuli hladan i upalim ga kotac vrti ok,ali kad se zagrije uopce ne vrti kotac u leru
i jos nesto,prilikom paljenja mi vergla sekundu,sekundu ipo uvjek,a kad sam imao karburatora palio je na prvi zub,kako stisnes dugme tako kresne..e kad sam uzimao PJ rekli su da je to kod njih normalno tako...i ok ja sam to prihvatio s obzirom da nikad se pije nisam susreo s PJ..ali kad sam imao bio problem sa gusenjem od malog zazora svjecice,dogodilo mi se da je nekoliko puta zaredom kresnuo na prvi zub sto me skroz iznenadilo
zanima me ta vremenska duzina verglanja kod jetova i ditekova s obzirom na karburator,dali stvarno verglaju duze ili pale ko i carbus