Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Malo da probudim temu Ko se kladi preko interneta?
.. bez kocnica u provaliju ide do 120... ako ne zafali provalije...eto.. sve serijsko.. i mjereno po cajngeru... osim za provaliju.. to je od oka.. cajnger nisam nasao
ima iko siguru za sutra liga prvaka neke dobre pare da se dignu?
a samo supersport to ima?
Citat: nodius - 24 Rujan, 2012, 19:32:19ima iko siguru za sutra liga prvaka neke dobre pare da se dignu?Ovo ako nije smijesno onda je zalosno!?!?! lol...Pa kak to mislis sigurno? Kaj je to? Pa da je to tak onda kladionice nebi zivjele... :DloliPh4S Tt
Citat: arz - 24 Rujan, 2012, 20:40:16Citat: nodius - 24 Rujan, 2012, 19:32:19ima iko siguru za sutra liga prvaka neke dobre pare da se dignu?Ovo ako nije smijesno onda je zalosno!?!?! lol...Pa kak to mislis sigurno? Kaj je to? Pa da je to tak onda kladionice nebi zivjele... :DloliPh4S Ttpa nemora bit liga prvaka eo prekjucer birmingham cista namjestaljka 5 o doma izgubio 1.75 na njih bila
Citat: neven92 - 24 Rujan, 2012, 20:03:34a samo supersport to ima?rox rab reci mi jeli jos nekome plaćas da ti daje prijedloge parova?
aha,kontam,a na primjer da ja napravim na ime mamino,tatino,mogu ja onda uplatit u poslovnici lovu na taj racun?
sry zaboravio sam ti odgovoritmozes napravit ako imas njihov oib mozes ti uplatit na bilo cije ime ako ti daju zbog godina
Citat: Jurich - 24 Rujan, 2012, 20:53:52Citat: neven92 - 24 Rujan, 2012, 20:03:34a samo supersport to ima?rox rab reci mi jeli jos nekome plaćas da ti daje prijedloge parova?ne jer nisam previse igrao preko ljeta, za 10mj sam se dogovarao s nekim likom za VIP, 100kn mjesec dana pa sta budeuglavnom prestao sam igrat talijane i talijasnku ligu jer to nije normalno koliko bude iznenađenja
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac