Dakle bio kod oba čovjeka.
Ovaj Piaggio Typhoon... OK skuter, međutim čovjek koji prodaje renta te skutere, prešao je 7,000km i zbog nekog razloga jako čudno i poprilično teško skreće u zavojima (neznam jel do samog skutera ili nečeg drugog). Također je padano s njega i ima osrednju brazgotinu po strani. Skinuta blokada ali ubrzanje i poprečna brzina nije bila baš impresivna... 60 na ravnom.
Onda Peugeot SF2, iznimno očuvan, nema nijednog friža, povuče dosta bolje od gore spomenutog skutera, a nije mu još skinuta blokada. Stao 2 godine u garaži i prvi put registriran prošle godine da bi napravio cca 1,000km. Čovjek prodaje jer ga je dobio na poklon, a ne voli se baš vozit na skuterima.
Dakle ako već moram odabrat, uzeo bi Peugeot SF 2. Samo eto čovjek originalno traži 1,400E, kad smo se našli nismo pričali o cijeni jer ako ga budem uzimao prvo ću ga odvest na pregled kod svog mehaničara da mu ocijeni stanje (samo sigurnosti radi).
E sad, spustit 200E će možda bit malo teško za tako očuvan motor... možda ga uspijem spustit na 1,300E.
Što vi mislite?
Edit: Ne znam kako mi je promakla ta Aprilla, možda zovnem i tog čovjeka da malo usporedim s Peugeotom, isto su godište. Jedino me bode u oči što nema plastiku sprijeda
Al to valjda nije toliko skupo...? I da, drugi vlasnik