Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: maminjo - 11 Rujan, 2012, 09:48:19ja imam yasuni-a sad već 1.5g....tu i tamo ga premažem wd-om.....izgleda koda je iz dućana 'novo novo'.....garantiram da niti jedan drugi spuh nema takvu kvalitetu materijala,izrade i završne obrade!!!perfomanse su druga priča, ko šta hoće i koliko da se vrti to ne komentiramTko god se stalno vozi i po svim uvjetima (kiša, snijeg), Yasuni R će zahrđat ko i svaki drugi, pogotovo na grani pri cilindru, samo što će mu mrvicu duže trebat da zahrđa. I ja sam ga isto nakon svake vožnje sa WD-om našprical ali izgleda da su vožnje bile predugačke
ja imam yasuni-a sad već 1.5g....tu i tamo ga premažem wd-om.....izgleda koda je iz dućana 'novo novo'.....garantiram da niti jedan drugi spuh nema takvu kvalitetu materijala,izrade i završne obrade!!!perfomanse su druga priča, ko šta hoće i koliko da se vrti to ne komentiram
Citat: dhorvat - 11 Rujan, 2012, 10:06:49Citat: maminjo - 11 Rujan, 2012, 09:48:19ja imam yasuni-a sad već 1.5g....tu i tamo ga premažem wd-om.....izgleda koda je iz dućana 'novo novo'.....garantiram da niti jedan drugi spuh nema takvu kvalitetu materijala,izrade i završne obrade!!!perfomanse su druga priča, ko šta hoće i koliko da se vrti to ne komentiramTko god se stalno vozi i po svim uvjetima (kiša, snijeg), Yasuni R će zahrđat ko i svaki drugi, pogotovo na grani pri cilindru, samo što će mu mrvicu duže trebat da zahrđa. I ja sam ga isto nakon svake vožnje sa WD-om našprical ali izgleda da su vožnje bile predugačke ne znam kaj bi ti reko , meni niš nije zahrđalo doduše po snijegu se ne vozim, a mislim da se i rijetko tko vozi po snijegu
horvat radi se o tome da si ti sa yasunijem napravil u 2 godine 40000km a maminjo 4000km.. normalno da njemu nije zahrđal