vozačka, mehaničarska iskustva i sl, sve je to zaku...!!!
da se odmah razumijemo: kod nas se ne testira bas nista - ni auti, ni motocikli, ni gume, ni ferfufne pa ni ulja.
tako oni koji se nazivaju auto-moto novinarima drobe sve i svasta prema vlastitom nahođenju, kako im se digne. Neki su prito strucniji, neki su cisti lajbeki. Primjerice, Marusic i Jovic kuze se jako u tehniku, no o istom podrucju ravnopravno pisu i istinski debili, koji nisu bili kadri završiti ni obican zanat jer su bili pre glupi!!!
no, u dalekom bijelom svijetu postoje nezavisne institucije koje istinski bave ispitivanjima kvalitete vozila, mehaničkih sklopova, goriva, maziva... Rezultatima njihovih analiza moze se vjerovati... Eto, negdje sam u stranom casopisu procitao jedan takav izvjestaj o uljima za cvaje, medju kojima je TTS bio vrlo visoko rangiran. To je ključ mojeg odabira. Svaka čast mehaničarima, no mnogi će Ti preporučit upravo ulje koje povoljno nabavljaju i prodaju... Bilo bi zanimljivo propitati mehaničare... vjerojatno svaki ima svoje favorite...
Drugo je pitanje isplativosti uporabe skupih ulja 2T. Hoce li se u ciklusu eksploatacije motora to stvarno osjetiti u voznji i odrzavanju te hoce li se na kraju pri preprodaji, nakon npr. 20.000 km za cvaju moci dobiti 1000 kn vise, zato sto je koristeno kvalitetnije ulje od 100 kn/l, a ne neko drugo koje stoji 40 ili 50 kn/l. No, gusti su gusti. Radije pijem chivas od mirogojčeka pa uvažavam da iste kriterije ima i moj zeleni vražičak! Isto tako, redovito točim 98, a ne 95. Jesam li zbog toga jako perverzan?