Ovisi za koji setup ti trebaju i za koje kvačilo. Ne možeš bez veze napamet kupovati federe
Orginal variomat i sve iza normalno zuti centralni rolice 3.8g remen promjenjen samo imam orginal federe kumplug malo mi star onak. htio bih malo jace i da na manje okretaja krece
tek sam sad vidio ovo pa da razjasnimo. Kak tebi sada kreće? Na puno okretaja ili na premalo okretaja?
Onako krece i krece na dost okretaja ty treba puno gasa da krene xd ali kad krene onda sve okey je samo taj start malo... ali imam orginal fedre xd
Prema tome su ti i serijski federi pretvrdi i trebaš mekše koji ne postoje
Ali da te ne preplašim previše, problem ti je vjerojatno negdje drugdje. Prvo i osnovno dal ti negdje mast curi jer ako je došla do feroda kuplunga i zvona onda nemožeš ništa više nego kupiti novi kuplung. Druga stvar bi mogla biti da ti remen kad ugasiš motor nije na vrhu polutki nego je malko unutra, par milimetara. Tu gubiš start drastično, vjeruj, milijun puta isprobano. Pošalji nam koji remen imaš, izmjeri ako imaš šubler kolko je širok i bilo bi najbolje kad bi poslikao to sve nakon gašenja skutera