isssssss koji šiptari mater im j****, imaju svoj fake profil i kolko god da ja ponudim to se valjda automatski ponudi više od mene i frajeri vjerovatno igraju na tu foru da se natječeš stalno s jednim te istim ko če dat više i kad dosegne određenu cijenu za koju mu se isplati dat mobitel on odustane.... koja g#vn# kineska..xD ono kaj sam bio pikiro došlo je do 80$ a tolko nedam.. sad idem max do 30$ i odustanem .. fkt iz aviona se vidi da su đubrad prevaranstka
dobar dan
bidanje prekrizi, mozda postoje i programi di sami bidaju, i malo mi je bilo smijesno kad si napisao jos 7 sati, to se tak ne radi, nemas sta bidat prije, to se radi u zadnjih par minuta, jer svi oglasi dostignu ogromnu cijenu, kao sto i vidis
jednom sam za karb bidao i dobio, al pojeo g#vn%, amerikanac se kao preracunao mislio je da ce biti manja postarina , od njegovih 10 dolara, ispalo 25$, svejedno bi imao karb za 250kn, al debil mi vratio novce, prije nego sto sma ista rekao
ubiti laze, nije mu se svidjela cijena koju je karb dostigao pa prica price za malu djecu