Da utrka se plaća kaj ja znam kolko a 1. mjesto ak osvojiš dobiš kitom po čelu
I onda se svi čudimo zakaj nikog nema , a zakaj se sljeme otkazalo , zakaj nas je sve manje , a zakaj niko neće ,a zakaj uvjek isti majmuni na stazi , a zakaj nemam para , a zakaj sam dobil kartonski pehar ak sam bil 1. , a zakaj sam zadnji , a zakaj a dobro sad bi bilo dosta a zakaj al fakat a zakaj nema nikakvih nagrada ?
nagrada ti je pehar ako budes na postolju,kitom po celu mores dobiti gratis
1.zna se zake se sljeme otkazalo,placale su se 2 startnine po 300 kn svaka,znaci samo 600 kn za startnine,to se znalo od pocetka da sljeme nebude odrzano tak da se niko nije ni spremal za to
2. i 3. sve nas je manje i niko vise nece zato kaj bi svako htel doc na stazu i biti prvi bez imalo truda ili bilo cega,al mu je jednostavnije 500 kn zapiti u subotu vani sa ekipom i glumiti frajera po kvartu kak se on zna voziti zato kaj je presel kroz kvart 90 i vozi se na zadnjem 3 metra,a da ga je stari videl zapljenil bi mu skut odma i onda kad mu velis da nek dode na stazu normalno da nece ic jer mu stari nebi dal,kaj si lud po stazi se vozit sa kompletnom opremom,jos opadne i nedaj boze pa se strga,bolje nek izigrava frajera po kvartu i nek se spuca u auto tak da drugi mogu pricat kak je on bil dobar decko,ma nebi ni mrava zgazil
4. isti majmuni su uvjek na stazi zato kaj njima nije stalo do nagrada nego do ekipe i zajebancije,da si dosel na koju utrku videl bi da se treninzi odvoze radi reda i cjelu noc je zajebancija i nikog nije briga kak se bude digel sutra na utrku
nije istina da nema nagrada,uvjek oni koji su na postolju dobe pehare,a negdi su i medalje za ostale sudionike,to ovisi o organizatoru
neda mi se vise pisat dalje,poanta svega je da nemres bit jeben i posten to nejde zajedno,ako hoces voziti trke radi sebe i zato kaj to volis nejdi 2 vikenda van i budes zasparal lovu i budes imal,ako mislis voziti samo zbog nagrade rade si daj napraviti pehar i na njega nek ti napisu naj vozac kvarta i stavi si ga u sobu,jeftinije ti bude
istina je da 90% ovog foruma su internet trkaci koji samo znaju podjebavat i zmisljat gluposti i mjesec dana prije utrke svi dolaze,a onda 2 dana prije utrke im je bas scvikal skut,krepal auto,umrla baba,frend slavi rodendan,kum se zeni i te spike..ako ne mislite vozit nemojte ni piskarat bezveze