A neznam za velike centralne ine, al ja zivim u okolici zadra i ovdje je gorivo super kvalitetno samo na omv-u..
Al sto se inace nasih ditecha nije u zadnje vrijeme gorivo toliki problem koliki su problem osjetljive svijecice lose izrade koje danas proizvodi ngk za serijalu..
Prije, tamo oko 2002,2003 je bilo dosta ditecha na cestama i nije bilo sa njima onoliko problema koliko ih sad ima..a jedan od glavnih razloga su te svijecice za serijalu..
Tih godina NGK i DENSO su zajedno proizvodile svijecice i sve su svijecice bile dobre , i irridium i one obicne...A sad to vise nije tako, te tvrtke su se odvojile i svaka sad radi svoje svijecice sama...upravo zbog toga denso uvijek ima svijecice koje su sa kvalitetom i izdrzljivoscu na visokom nivou..
A dok je kod ngk sasvim druga prica..vecina svijecica koje oni proizvedu za ditech sad ne izdrze ni tisucu km..
Evo i ja sam prije bio jednom promijenio 4 ngk svijecice u 1500km..dok nisam NAPOKON naletio na jednu koja je izdrzala 3000km i vise..iako je i dalje mogla vozit zamijenio sam je sa denso i skuter se preporodio...i jos jedna stvar, nisam uzeo denso irridium iu24, vec iu22 koja je za jedan cm manja, ali je isto odlicnaaa