Da sam ja htio kit nebi nikad temu otvarao.....motor tako i tako mislim prodat, a htio bi se iskusat malo u tom podrucju, ja mislim cilindar probusit na vecu mjeru tako da nece bit 50ccm, i nije istina da HPC ne pomaze, imat ce veci potlak u karteru znaci i vise smjese i bolji odaziv na gas......nije mi jasno kako da prosirim ispravno preljevne sa tim biaxom za 300kn, radio sam s tim i to je cista katastrofa, cim malo jace stisnes gubi okretaje i ja neplaniram sjedit 5 danan buseci jednu ivicu kanala......onaj 2 stroke hanbook sam kolko tolko proucio i bavio sam se malo s time dok sam tomosa slago....ima nacina povecati trajnost, sto je na ovom cilindru vec napravljeno, jer ispusni kanal nije eliptican vec je nekakav sesterokut, to sam negdje vidio da tako bruse jer ce trajat kao karike duze, al nisam siguran, i vjerujem da se samo kanali malko poprave na std cilindru da bi to vec bio bonus jer su katastrofa, jedan preljevni na mojem nije bio pravilan vec je imo izbocinu, to sigurno stvara turbulencije, i znam da je bolje da ima turbulencija al mislim da je ovo previse....i ne samo to htio bi malo teorije uvest u taj svoj "tuning" kit je lagano stavit nastelat karb i to, al to sam vec sve isprobo i to je super na pocetku, ali brzo to splasne i pocnu opet frustracije, ali cinjenica je da mi fali alata, a i u ostalo lako ga prodam ako mi vise nece trebat, ali kad se jednom kupi takav alat onda se ima cijeli zivot i ko zna sto ce jos uletit u garazu, san je RG Gamma 500.....