Kao sto sam napisao kod predstavljanja u novim clanovima,vozim Tomos Sprint iz 2001 god,na njemu sam napravio preko 40000km i sad mi je zapeo za oko u naslovu navedeni skuter!Dizajn skutera mi se jako svida,i cijena je kolko tolko pristupacna..Citajuci po formu skuter ima blokade na variomatu,CDI-u i ono slijepo crijevo na grani auspuha!!
Kupio bi taj skuter jer bi htio tu i tamo napravit koji krug do 100km sa curom,ili nekim drugim suvozacem!!Ovaj tomos koji vozim ide po satu gilere 70km/h,recimo da je to nekih 65 realne brzine!!
Gledajuci postove drugih forumasa koji voze TGB vidim da ih se dosta zali na krajnju brzinu,koja je oko nekih 70km/h po satu i to onda ispada da idu relanih 65 km/h ko i moj Tomos,a to mi je presporo!!!
Molio bi sve koje voze doticni skuter da napisu iskustava sa ubrzanjem skutera kad su sami na njemu i kad imaju suvozaca,dal skuter ima dovoljno snage da svladava uzbrdice 10% sa dvojicom,i kolka je ta krajnja brzina,te koliko zaostaju u performansama za piaggio masinama???
Te dal je napokon neko stavio rezonantni auspuh na taj skuter i koliko je dobio na performansama(koji auspuh ste stavili)??
Svaki odgovor je dobrodosao i molim forumase koji voze TGB da mi pokusaju dat odgovor,te napisu dobre i lose strane ovog skutera!!
*tuning me ne interesira,eventualno rezonantnu auspuh i to je to!!!